2020 | THE INVISIBLE RAINBOW


In 2020 kwam Arthur Firstenberg met een omvangrijk werk over de geschiedenis van elektriciteit en straling. Het boek geeft een overzicht van de wetenschappelijk aangetoonde effecten op mens en natuur, vanaf de uitvinding van de telegraaf tot aan de mobiele straling van de huidige tijd. Van dit boek zijn inmiddels meer dan 75.000 exemplaren verkocht. Een aanrader voor iedereen die zich oprecht wil verdiepen in de materie.


Invisible Rainbow


Cell towers, Wi-fi, 5G: Elektriciteit heeft de moderne wereld gevormd. Maar wat is de invloed ervan op onze gezondheid en ons milieu?

In de afgelopen 220 jaar heeft de maatschappij een universele overtuiging ontwikkeld dat elektriciteit 'veilig' is voor de mensheid en de planeet. Wetenschapper en journalist Arthur Firstenberg verstoort deze overtuiging door het verhaal van elektriciteit te vertellen op een manier zoals het nog nooit eerder is verteld - vanuit een milieu-oogpunt - door de effecten in detail te beschrijven die deze fundamentele maatschappelijke bouwsteen heeft gehad op onze gezondheid en onze planeet.

In The Invisible Rainbow schetst Firstenberg de geschiedenis van elektriciteit van de vroege achttiende eeuw tot nu, en maakt hij overtuigend duidelijk dat veel milieuproblemen, evenals de belangrijkste ziekten van de geïndustrialiseerde beschaving - hartziekten, diabetes en kanker - verband houden met elektrische vervuiling.Bestel het boek bij Bol.com 🔗, Succesboeken.nl 🔗 of je eigen boekhandel.
Bekijk ook de website van Arthur Firstenberg: cellphonetaskforce.org 🔗


Lezing van Arthur Firstenberg
"The Invisible Rainbow" - The Hidden Dangers of Wireless & Cell Phone Radiatione, April 6, 2018.5G is niet oké

zet de feiten op een rij
5gisnietoke.nl/ 2023/ info & contact