“5G” betekent minder Privacy


Het grote verschil tussen 4G en 5G is niet een sneller netwerk. Er is sprake van een geheel andere opzet van netwerk en platform. Bij 4G had je nog een smartphone nodig om gevolgd te kunnen worden. Je smartphone was het platform, het netwerk van telefoonmasten de pijp waar de informatie doorheen gaat. Met 5G is dat niet meer nodig. 5G is overal aanwezig zijn. Het netwerk en de pijp zijn geïntegreerd. Alle antennes, masten, camera's en lantaarnpalen vormen tezamen het platform en de pijp.

In een 5G wereld bestaat geen privacy meer. Het systeem herkent iedereen overal waar het netwerk is geïnstalleerd. Opting out is niet mogelijk. Ook zonder smartphone wordt je gezicht herkent.

In Coronatijd wordt duidelijk dat het “5G” smartgrid ingezet gaat worden om al onze bewegingen te controleren en te beperken. Met de social distance app begint een tijdperk waarin onze privacy weggevaagd wordt.

5G betekent minder privacy


Video Bronnen:


Luister naar een Amerikaanse gepensioneerde Brigadier Generaal over de gevaren van 5G:

  1. Opting-out is niet mogelijk
  2. De matrix is overal om je heen
  3. je bent geen eigenaar van de data
  4. Het systeem controleert iedere stap van je leven
  5. Ontsnappen is niet meer mogelijk

Is dit de wereld waarin jij wilt leven?

Generaal van US Air Force over de gevaren van 5G (Engels, 6 min) Fragment van Valuetainment 🔗.


Als je niet weet wie de vijand is, kun je de oorlog niet winnen. Is het een virus of de politiek? Is het een hierarchisch systeem of zijn het de mensen?

Waarom vernietigen alle landen van de wereld onze economie met deze lockdown?

Uit het as van de oude kapitalistische wereld zal straks een nieuwe technisch gecontroleerde wereld oprijzen. Een Technocratie waarbij A.I. de dictator is.

Technocracy has arrived (Engels, 12 min)
Video van Patrick Wood van Technocracy news 🔗.


You’re Being Watched Right Now - About Privacy (Engels, 12 min) New York Times


Shoshana Zuboff on 'surveillance capitalism' and how tech companies are always watching us (Engels, 40 min) Channel 4 News


The 5G Dragnet (Engels, 25 min)
Video van James Corbett.


5G: Zo verliezen we onze privacy! KLA.tv.


Vrijwillig de digitale tirranie tegemoet (Nederlands ondertiteld, 14 min)
Video van KLA.tv.


Gebruik van AI in Chinese klassen (Engels, 5 min) Wallstreet Journal.


Google: Hoe de zoekmachine manipuleert en censureert (Nederlands ondertiteld, 1:30 min) Video van KLA.tv.


Hoe alle moderne auto's data verzamelen en daarover zwijgen. Wat wordt er bewaard? (Engels, 6 min) Video van Washington Post.5G: An Existential threat to our Health, Privacy and Freedom. Bruce Cain.CBS lantaarnpalen privacy. CBS.PDF bronnen:

5G Cybersecurity Report EU

EU coordinated risk assessment of the cybersecurity of 5G networks (Report, 9 October 2019)

Download PDF
33 pagina's 1,8 MB

download PDF

Big Data in een vrije en veilige samenleving
Rapport van de Wetenschappelijke raad voor regeringsbeleid
(Nederlands, 2016)

Download PDF
172 pagina's 3,7 MBFlyer 5G is niet oké | bronnen & videos

Er is reden tot ongerustheid over 5G. De vijfde generatie van het mobiele netwerk wordt gepresenteerd als een supersnel en ideaal alternatief voor 4G. Door 5G & het Internet of Things (IoT) wordt alles met elkaar verbonden. Dat klinkt handig, maar is al die draadloze straling veilig? 268 wetenschappers & artsen zeggen van niet. Zij roepen op om 5G te stoppen!

De straling van 5G komt dichter bij huis en wordt intenser. In stedelijke gebieden komt er om de 200 meter een antenne, bijv. in lantaarnpalen. Daarnaast zal er gewerkt gaan worden met hogere frequenties voor grotere snelheid.

Al die antennes, mobieltjes en slimme apparaten zullen draadloos heel veel data uitwisselen. Het groeiende dataverkeer zal leiden tot fors hogere energiekosten. 5G leidt tot meer CO2 uitstoot.

Het dagelijks leven zal met het IoT kwetsbaarder worden. De slimme apparaten kunnen doelwit worden van spionage of cybercrime. 5G betekent ook minder veiligheid & privacy.

zet de feiten op een rij
5G is niet oké

5gisnietoke.nl/ 2020/ info & contact