Meer Big Brother


Met 5G wordt niet alleen een nieuw netwerk voor de mobiele telefonie geïntroduceerd. Er is meer aan de hand. Er wordt een volledig dekkend draadloos netwerk aangelegd, waarmee niet alleen mobieltjes gaan communiceren, maar ook alle apparaten van het zogenaamde Internet of Things (IoT).

Het net sluit zich


Het plan is om naast de gebruikelijke telefoonmasten ook heel veel kleine zenders te plaatsen. Deze kleine zenders komen dichter bij huis te staan, verwerkt in allerhande straatmeubilair, zoals lantaarnpalen, abri's, bushokjes, rioolputten. Tezamen vormen alle zenders en masten een smartgrid, gebruik makend van 2G, 3G, 4G, 5G, RF Mesh of Wifi. Het totaal resulteert in een net van draadloze straling. Als dit eenmaal staat is er geen ontsnappen meer aan.

Totale Controle


Big Brother is een uitdrukking van George Orwell en komt uit zijn boek 1984. Het boek beschrijft een dystopische toekomst waarin iedereen 24/7 gecontroleerd wordt. Overal zijn camera's en microfoons. Er is geen ontsnappen meer aan. Met het smart grid en alle daaraan verbonden mobieltjes en apparaten is die controlestaat gerealiseerd, net als in 1984.

Wie controleert?


De technologische vooruitgang lijkt niet te stuiten. De controlestaat lijkt onafwendbaar. Maar wie gaat die controlestaat besturen? Wie zit er mee te kijken met onze levens, wie luistert ermee? Dat is volledig duister voor de burger. En daar zou de discussie wel over moeten gaan. Hoe voorkomen we dat China, Rusland of de Navo ons leven bespioneerd en controleert? En hoe controleren we de controleurs?

Meer Big Brother
Meer Big Brother

Video Bronnen:


Shoshana Zuboff on 'surveillance capitalism' and how tech companies are always watching us (Engels, 40 min) Channel 4 News


Digitropolis (Nederlands, 1 uur)
Documentaire van We Are Change NL.


NSA owns entire network anywhere in the world - Klokkenluider William Binney. (Engels, 10 min) Oxford Union.True dangers of Huawei AI. (Engels, 16 min) The AI Organization.


The 5G Dragnet (Engels, 25 min)
Video van James Corbett.


5G Apocalypse (Engels, 1 uur 18 min)
Documentaire van Sacha Stone.


The Evil of 5G Technology (Engels, 8 min)
Video van David Icke.


Vrijwillig de digitale tirranie tegemoet (Nederlands ondertiteld, 14 min)
Video van KLA.tv.


Google: Hoe de zoekmachine manipuleert en censureert (Nederlands ondertiteld, 1:30 min) Video van KLA.tv.


Hoe alle moderne auto's data verzamelen en daarover zwijgen. Wat wordt er bewaard? (Engels, 6 min) Video van Washington Post.


Interview met researcher Dean Henderson over de agenda achter 5G (Engels, 1,5 uur) Video van Josh del Sol.

YouTube Speellijst 5G & Straling

YouTube Speellijst - 5G & Straling (meer dan 170 video's) Truthbubbles 🔗MEER BRONVERMELDINGEN

Met 5G is er geen ontsnappen meer aan: overal in de gaten gehouden en alom schadelijke straling. De 5e generatie van het mobiele netwerk wordt gepresenteerd als een supersnel en ideaal alternatief voor 4G. Overheid en Telecom presenteren mooie verkooppraatjes, maar verzwijgen en ontkennen de gevaren.FLYER | 5G is niet oké

FLYER | 5G is niet oké

  1. meer straling
  2. meer frequenties & antennes
  3. meer energieverbruik
  4. meer hacking & spionage
  5. meer big brother
  1. minder gezondheid
  2. minder bomen & bijen
  3. minder goed klimaat
  4. minder veiligheid & privacy
  5. minder vrijheid

5gisnietoke.nl/ 2020/ info & contact