“5G” betekent meer Big Brother


Met 5G is niet alleen een nieuw netwerk voor de mobiele telefonie geïntroduceerd. Er is meer aan de hand. Er is een volledig dekkend draadloos netwerk aangelegd waarmee niet alleen mobieltjes gaan communiceren, maar ook allerlei apparaten van het zogenaamde Internet of Things (IoT) en levende wezens via het Internet of Bodies (IoB).

Het net sluit zich


Het plan is om naast de gebruikelijke telefoonmasten ook heel veel kleine zenders te plaatsen. Deze kleine zenders komen dichter bij huis te staan, verwerkt in allerhande straatmeubilair, zoals lantaarnpalen, abri's, bushokjes, rioolputten. Tezamen vormen alle zenders en masten een smartgrid, gebruik makend van 2G, 3G, 4G, 5G, RF Mesh of Wifi. Het totaal resulteert in een net van draadloze straling. Als dit eenmaal staat is er geen ontsnappen meer aan.

Totale Controle


Big Brother is een uitdrukking van George Orwell en komt uit zijn boek 1984. Het boek beschrijft een dystopische toekomst waarin iedereen 24/7 gecontroleerd wordt. Overal zijn camera's en microfoons. Er is geen ontsnappen meer aan. Met het smart grid en alle daaraan verbonden mobieltjes en slimme apparaten is die controlestaat gerealiseerd, net als in 1984. 5G maakt een wereldwijde technocratie mogelijk.

Wie controleren de controleurs?


De technologische vooruitgang lijkt niet te stuiten. In Nederland mag, dankzij de Sleepnetwet, alle data worden afgeluisterd door geheime diensten. De technocratische controlestaat lijkt onafwendbaar. Maar wie gaat die controlestaat besturen? Wie zit er mee te kijken met onze levens, wie luisteren ons af? Dat is volledig duister voor de burger. En daar zou de discussie wel over moeten gaan. Hoe voorkomen we dat China, Amerika, de Geheime Diensten (als AIVD, MIVD en NCTV) of de NAVO ons leven bespioneert en controleert? En hoe garanderen we onze vrijheid? Wie controleren de controleurs?

Meer Big Brother
Meer Big Brother
YOU ARE HEREVlammend betoog van premier Boris Johnson voor een ethische discussie over de menselijke vrijheid. Deze discussie moet volgens hem nodig gevoerd worden nu we het digitale tijdperk binnen gaan. Als we nu geen regels maken zullen we onherroepelijk eindigen als slaven van het systeem.

Toespraak van Boris Johnson voor de Verenigde Naties (8 min) UN General Assembly september 2019.


Luister naar een Amerikaanse gepensioneerde Brigadier Generaal over de gevaren van 5G:

 1. Opting-out is niet mogelijk
 2. De matrix is overal om je heen
 3. je bent geen eigenaar van de data
 4. Het systeem controleert iedere stap van je leven
 5. Ontsnappen is niet meer mogelijk

Is dit de wereld waarin jij wilt leven?

Generaal van US Air Force over de gevaren van 5G (Engels, 6 min, 2020) Fragment Valuetainment 🔗.


Als je niet weet wie de vijand is, kun je de oorlog niet winnen. Is het een virus of de politiek? Is het een hierarchisch systeem of zijn het de mensen?

Waarom vernietigen alle landen van de wereld onze economie met lockdowns en andere coronamaatregelen?

Uit het as van de oude kapitalistische wereld zal straks een nieuwe technisch gecontroleerde wereld oprijzen. Een Technocratie waarbij A.I. de dictator is.

Technocracy has arrived (Engels, 12 min, 2020)
Video van Patrick Wood Technocracy news 🔗.download PDF

Download PDF 🔗
166 pagina's 1,2 MB

Technologieën gericht op het beïnvloeden van gedrag


“Wij verwachten dat de volgende toepassingen op het gebied van monitoren en ingrijpen als technische werkelijkheid haalbaar zullen zijn in 2022:

 • individuele sensoren,in het bijzonder het labellen van gevangenen of tbs’ers met een geïmplanteerde RFID-chip
 • traceren en volgen van individuen in stedelijke gebieden
 • het op basis van sensor informatie doen stoppen (of algemener automatisch ingrijpen) bij (rijdende) auto’s
 • individueel volgen en observeren van personen, een naadloze overdracht tussen systemen buitenshuis (GPS) en binnenshuis (cameratoezicht), en tussen publieke en private systemen
 • het koppelen van publieke en private informatiebronnen met het oog op een alomvattende analyse van iemands gedrag en zijn relaties met anderen
 • het preventief scannen van de gehele bevolking op aanleg voor crimineel gedrag
 • het transcraniaal magnetisch stimuleren van bepaalde hersengebieden”

Bron: Justitiele Verkenningen februari 2008 🔗 van Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum van het ministerie van Justitie.Video Bronnen:Brave New World vs 1984: Huxley Tells Orwell “I Was Right” Truthstream Media.


Shoshana Zuboff on 'surveillance capitalism' and how tech companies are always watching us (Engels, 40 min) Channel 4 NewsMinister van Defensie Ank Bijleveld over 5G als militair wapen: Active Denial System. Fragment van We Are Change NL, 17 september 2019.Staatssecretaris Mona Keijzer over de toepassing van 5G als crowd control. Uitspraak op 55 seconden. Tweedekamer debat, 6 februari 2020.


Catherine Austin Fitts over Planet Lockdown (48 min) Video van Solari Report, januari 2021.


The 5G Dragnet (Engels, 25 min)
Video van James Corbett.


The 5G Trojan horse (Engels, 1,5 uur)
Video van Derrick Broze van Conscious Resistance.


NSA owns entire network anywhere in the world - Klokkenluider William Binney. (Engels, 10 min) Oxford Union.True dangers of Huawei AI. (Engels, 16 min) The AI Organization.


Hoe alle moderne auto's data verzamelen en daarover zwijgen. Wat wordt er bewaard? (Engels, 6 min) Video van Washington Post.5G is niet oké

zet de feiten op een rij
5gisnietoke.nl/ 2023/ info & contact