Minder goed Klimaat


Als er meer data wordt verbruikt, stijgt de energierekening. Met 4G hebben we gezien dat het dataverbruik met 80% toenam. Door het 5G/IoT/smartgrid zal het energieverbruik exponentieel toenemen. Dit is slecht nieuws voor het klimaat en de uitstoot van CO2. Deze zal even hard meestijgen.

Duurzame technologie


Alle slimme technologie wordt vaak aangeprezen als duurzaam. Ook slimme lantaarnpalen zijn volgens de reclamepraatjes besparend vanwege de LED verlichting. Slimme technologie kan echter nooit duurzaam worden zolang het energieverbruik erdoor stijgt.

Uitputting grondstoffen


Voor het 5G/IoT/smartgrid zijn heel veel nieuwe zenders, antennes, apparaten en mobieltjes nodig. Dit zal een groot beroep doen op de toch al schaarser wordende grondstoffen. Vanuit dit opzicht van duurzaamheid zal de uitrol de aarde verder uitputten en is daarom ook schadelijk voor klimaat & milieu.

Verstoring van natuurlijke straling


De aarde straalt een natuurlijke frequentie uit, de Schumann Resonantie. Het gehele leven werkt op een elektromagnetische wijze. Door het 5g/IoT/smartgrid wordt de kunstmatige straling alsmaar overheersender. Het overstemd de subtiele natuurlijke frequenties.

Klimaat als afleidingsmanoeuvre


Sommige bronnen beweren dat het klimaatdebat een afleiding is voor de uitrol van het 5G/IoT/smartgrid. Zij hebben opmerkelijke banden aangetoond tussen Extinction Rebellion en de Telecomindustrie. Weer anderen benadrukken de samenhang van het 5G/IoT/smartgrid met Agenda 21/2030 van de Verenigde Naties. (zie laatste drie videobronnen)

Verstoring weersatellieten


Ook op een geheel andere manier is 5G minder goed voor het klimaat. Door de apparatuur van 5G kunnen mogelijk de satellieten slechter stormen voorspellen. De hoge frequenties verstoren de signalen van deze instrumenten. (zie eerste videobron)

De invloed van 5G/IoT/smartgrid op het klimaat
De toename van 5G/IoT/smartgrid betekent een toename aan CO2 uitstoot


Website Bronnen:Video Bronnen:


5G wireless expansion could affect weather forecasting CBS 17.


Overal small cells betekent overal extra energieverbruik. Kathrein USA.Europese klimaatpaus Frans Timmermans en zijn kennis over 5G. We Are Change NL.5G & The Climate Change Cult. David Icke.


De verborgen hand van de Telecomindustrie in Extinction Rebellion (Engels, 18 min) Video van 5G Awareness


Interview met researcher Dean Henderson over de agenda achter 5G (Engels, 1,5 uur) Video van Josh del Sol.5G is niet oké

zet de feiten op een rij
5gisnietoke.nl/ 2023/ info & contact