INFO| 5G is niet oké5Gisnietoke.nl is een startpagina voor nieuwkomers op het gebied van 5G, het Internet of Things (IoT) en het smartgrid. Hier staan de belangrijkste feiten over straling op een rij, met bronvermeldingen.

Verder alles over 5G. Wat zijn de nieuwe technieken die nu met 5G uitgerold worden? Waar vinden de tests plaats? Wat zijn de eerste waarnemingen?

Om je op gang te helpen zijn er links naar Nederlandse websites & facebookgroepen, links naar petities & acties en videos & publicaties over de donkere kanten van 5G, the rabbit hole.

5G is niet oké
zet de feiten op een rij.

⇒ Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

5G is niet oké | zet de feiten op een rij

OPLAND


Het artwork van 5G is niet oké is een ode aan Opland, een groot politiek tekenaar uit de vorige eeuw. Als je de Volkskrant opensloeg, stonden zijn spotprenten steevast op de rechterpagina, in het midden bovenaan. Zijn karakters in de strijd tegen de kruisraketten zijn nog steeds legendarisch en hebben op deze site een nieuw leven gekregen, nu als strijders tegen een misschien wel groter gevaar: de toenname van kunstmatige electromagnetische straling en de totstandkoming van een Big Brother dictatuur.

Opland was menselijk in zijn levenshouding, nooit te beroerd om zich duidelijk uit te spreken tegen geweld, onrecht en overheersing. Opland zou zich verheugd hebben over deze pastiches*. Geheel gerestaureerd en de toekomst ingeblazen.

⇒ de tijPdmasjiene.


*) Een pastiche 🔗 is een kunstwerk waarbij gebruik gemaakt wordt van materialen van andere kunstenaars. Sinds 2004 is in de auteurswet geregeld dat pastiches uitgezonderd zijn. Voorwaarde is wel dat de pastiches niet voor commerciële doeleinden mogen worden gebruikt.


"Als inbreuk op het auteursrecht op een werk van letterkunde, wetenschap of kunst wordt niet beschouwd de openbaarmaking of verveelvoudiging ervan in het kader van een karikatuur, parodie of pastiche mits het gebruik in overeenstemming is met hetgeen naar de regels van het maatschappelijk verkeer redelijkerwijs geoorloofd is."

Auteurswet Artikel 18b 🔗Creative Commons-Licentie

Alle teksten en Opland 2.0 illustraties op deze website vallen onder een
Creative Commons Naamsvermelding
NietCommercieel GelijkDelen
4.0 Internationaal-licentie
.


5gisnietoke.nl/ 2020/ contact