Koeien op hol geslagen


In januari 2017 brak er bij verschillende boeren in Friesland en Noord Groningen paniek uit onder de koeien. De koeien sloegen op hol, gingen in de rondte rennen of trokken naar een kant van de stal en verdrukten elkaar. Dit fenomeen vondt vaak in meerdere stallen tegelijk plaats. De oorzaak is niet opgehelderd.

5G testen & afluisterschotels


Begin 2017 zijn vijf pilots gestart met 5G in Noord Groningen. De boerderijen in Groningen lagen 20 kilometer van het testgebied. In Burum in Friesland staan de satellieten van de MIVD en de AIVD. Deze militaire installaties werken met dezelfde hoogfrequente signalen als 5G (3,5 GHz). Beide zouden mogelijk met de zaak te maken kunnen hebben.

Sommige boeren vermoedden dat de testen met 5G de oorzaak zijn. Een boer uit Stitswerd in Noord Groningen zei: "Ze breken hier de tent bijna af". Maar er is geen oorzaak te zien, op het oog lijkt alles normaal.

Verbrande huid


Bij testen op de mens is gebleken dat de hoogfrequente straling invloed heeft op de huid. Deze absorbeert veel van de straling, dat kan aanvoelen alsof de huid in de brand staat.

Koeien op hol geslagen


Video Bronnen:


Mysterie: Wat is er aan de hand met de koeien in Stitswerd? RTV NoordAngstige koeien groot raadsel in Groningen. Een Vandaag.Koeien in Paniek. PowNed.De invloed van hoogfrequente millimeter golven op de huid van de mens - Paul Ben-Ishai, PhD. Environmental Health TrustFlyer 5G is niet oké | bronnen & videos

Er is reden tot ongerustheid over 5G. De vijfde generatie van het mobiele netwerk wordt gepresenteerd als een supersnel en ideaal alternatief voor 4G. Door 5G & het Internet of Things (IoT) wordt alles met elkaar verbonden. Dat klinkt handig, maar is al die draadloze straling veilig? 268 wetenschappers & artsen zeggen van niet. Zij roepen op om 5G te stoppen!

De straling van 5G komt dichter bij huis en wordt intenser. In stedelijke gebieden komt er om de 200 meter een antenne, bijv. in lantaarnpalen. Daarnaast zal er gewerkt gaan worden met hogere frequenties voor grotere snelheid.

Al die antennes, mobieltjes en slimme apparaten zullen draadloos heel veel data uitwisselen. Het groeiende dataverkeer zal leiden tot fors hogere energiekosten. 5G leidt tot meer CO2 uitstoot.

Het dagelijks leven zal met het IoT kwetsbaarder worden. De slimme apparaten kunnen doelwit worden van spionage of cybercrime. 5G betekent ook minder veiligheid & privacy.

zet de feiten op een rij
5G is niet oké


5gisnietoke.nl/ 2020/ info & contact