Koeien op hol geslagen


In januari 2017 brak er bij verschillende boeren in Friesland en Noord Groningen paniek uit onder de koeien. De koeien sloegen op hol, gingen in de rondte rennen of trokken naar een kant van de stal en verdrukten elkaar. Dit fenomeen vondt vaak in meerdere stallen tegelijk plaats. De oorzaak is niet opgehelderd.

5G testen & afluisterschotels


Begin 2017 zijn vijf pilots gestart met 5G in Noord Groningen. De boerderijen in Groningen lagen 20 kilometer van het testgebied. In Burum in Friesland staan de satellieten van de MIVD en de AIVD. Deze militaire installaties werken met dezelfde hoogfrequente signalen als 5G (3,5 GHz). Beide zouden mogelijk met de zaak te maken kunnen hebben.

Sommige boeren vermoedden dat de testen met 5G de oorzaak zijn. Een boer uit Stitswerd in Noord Groningen zei: "Ze breken hier de tent bijna af". Maar er is geen oorzaak te zien, op het oog lijkt alles normaal.

Verbrande huid


Bij testen op de mens is gebleken dat de hoogfrequente straling invloed heeft op de huid. Deze absorbeert veel van de straling, dat kan aanvoelen alsof de huid in de brand staat.

Koeien op hol geslagen


Video Bronnen:


Mysterie: Wat is er aan de hand met de koeien in Stitswerd? RTV NoordAngstige koeien groot raadsel in Groningen. Een Vandaag.Koeien in Paniek. PowNed.De invloed van hoogfrequente millimeter golven op de huid van de mens - Paul Ben-Ishai, PhD. Environmental Health Trust5G is niet oké

zet de feiten op een rij
5gisnietoke.nl/ 2022/ info & contact