Koeien op hol geslagen


In januari 2017 brak er bij verschillende boeren in Friesland en Noord Groningen paniek uit onder de koeien. De koeien sloegen op hol, gingen in de rondte rennen of trokken naar een kant van de stal en verdrukten elkaar. Dit fenomeen vondt vaak in meerdere stallen tegelijk plaats. De oorzaak is niet opgehelderd.

5G testen & afluisterschotels


Begin 2017 zijn vijf pilots gestart met 5G in Noord Groningen. De boerderijen in Groningen lagen 20 kilometer van het testgebied. In Burum in Friesland staan de satellieten van de MIVD en de AIVD. Deze militaire installaties werken met dezelfde hoogfrequente signalen als 5G (3,5 GHz). Beide zouden mogelijk met de zaak te maken kunnen hebben.

Sommige boeren vermoedden dat de testen met 5G de oorzaak zijn. Een boer uit Stitswerd in Noord Groningen zei: "Ze breken hier de tent bijna af". Maar er is geen oorzaak te zien, op het oog lijkt alles normaal.

Verbrande huid


Bij testen op de mens is gebleken dat de hoogfrequente straling invloed heeft op de huid. Deze absorbeert veel van de straling, dat kan aanvoelen alsof de huid in de brand staat.

Koeien op hol geslagen

Video Bronnen:


Mysterie: Wat is er aan de hand met de koeien in Stitswerd? RTV NoordAngstige koeien groot raadsel in Groningen. Een Vandaag.Koeien in Paniek. PowNed.De invloed van hoogfrequente millimeter golven op de huid van de mens - Paul Ben-Ishai, PhD. Environmental Health TrustMEER BRONVERMELDINGEN

Met 5G is er geen ontsnappen meer aan: overal in de gaten gehouden en alom schadelijke straling. De 5e generatie van het mobiele netwerk wordt gepresenteerd als een supersnel en ideaal alternatief voor 4G. Overheid en Telecom presenteren mooie verkooppraatjes, maar verzwijgen en ontkennen de gevaren.FLYER | 5G is niet oké

FLYER | 5G is niet oké

  1. meer straling
  2. meer frequenties & antennes
  3. meer energieverbruik
  4. meer hacking & spionage
  5. meer big brother
  1. minder gezondheid
  2. minder bomen & bijen
  3. minder goed klimaat
  4. minder veiligheid & privacy
  5. minder vrijheid

5gisnietoke.nl/ 2020/ info & contact