Minder Bijen


Straling is niet goed voor de bijen. Dit is helder gebleken uit wetenschappelijk onderzoek. Bijen zijn electromagnetisch gevoelige dieren. Ze navigeren op electromagnetische straling. Bij een test werd geconstateerd dat bijen niet meer terugkeerden naar hun bijenkast als hier een draadloze telefoon in geplaatst werd (zie eerste video bron hieronder). Het is de enig zinnige verklaring voor de zogenaamde 'Bee colony collapse disorder'.

Hoogfrequente 5G straling


Het signaal van 5G is nog schadelijker omdat uit onlangs gepubliceerde tests gebleken is dat het signaal de temperatuur van de antennes van insecten verhoogt. Dit fenomeen werd niet met Wifi of 4G waargenomen. De extra hoge frequenties van 5G zullen daarom zorgen voor een nog sterker verstoorde insectenpopulatie (zie eerste website bron).

5G Testresultaten in Amerika


In Amerika is 5G al landelijk dekkend uitgerold. Er komen berichten uit de V.S. dat de bijen in grote getale dood neervallen in de buurt van de 5G telefoonmasten. Dit is te zien in een videoverslag (zie tweede video bron hieronder).

Bijen van levensbelang


Het voortbestaan van bijen hangt al aan een zijden draadje vanwege het veelvuldig gebruik van insecticiden en pesticiden. De insectenpopulatie is de afgelopen decennia met 75% afgenomen. De hoeveelheid straling werkt mee aan een sterkere afname. 5G kan de bijen de das om doen. Maar hoe zorgen we dan voor de bevruchting van onze gewassen?

Bijen sterven door straling
Minder Bijen door mobiele telefoons

Video Bronnen:


Bee Colony Collapse disorder (6:30 min)
Fragment uit Resonance - Beings of frequency
Video van James Russel (2012, UK).


Dode bijen onder een 5G mast (3 min)
Vaarwel goede oude Bij...
Video van Philip Sites (VS).


Geen insecten op 5G testsite (3 min)
Wie heeft er ook insecten en vogels nodig?
Video van Anthony Steele (UK).MEER BRONVERMELDINGEN

Met 5G is er geen ontsnappen meer aan: overal in de gaten gehouden en alom schadelijke straling. De 5e generatie van het mobiele netwerk wordt gepresenteerd als een supersnel en ideaal alternatief voor 4G. Overheid en Telecom presenteren mooie verkooppraatjes, maar verzwijgen en ontkennen de gevaren.FLYER | 5G is niet oké

FLYER | 5G is niet oké

  1. meer straling
  2. meer frequenties & antennes
  3. meer energieverbruik
  4. meer hacking & spionage
  5. meer big brother
  1. minder gezondheid
  2. minder bomen & bijen
  3. minder goed klimaat
  4. minder veiligheid & privacy
  5. minder vrijheid

5gisnietoke.nl/ 2020/ info & contact